Tjänster

Kvalificerade köksrenoveringar

DecoForm utför mer än gärna din köksrenovering. Vi har mångårig erfarenhet, rätt verktyg och ett outsinligt engagemang. Med hjälp av nära kommunikation med dig som kund minskar vi risken för kostsamma missförstånd, och förverkligar ditt drömkök.

Glöm inte att ta hjälp av ROT-avdraget, för att spara. Skattereduktionen sker direkt på fakturan, då behöver inte bekymra dig över att dra på dig en massa tidsödande administrativt arbete. Alla vår hantverkare är dessutom utbildade, erfarna och certifierade. Våra uppdrag är också ansvarsförsäkrade.

Kostnadsfria hembesök

Boka en av våra hantverkare för att, helt kostnadsfritt, få hjälp med både kreativa idéer och tekniska lösningar för ditt hem. Du kommer naturligtvis också att få en offert på ett eller flera alternativ. Säljaren tar med sig prover på våra produkter, vilket ger dig en känsla för material, färger och modeller. Tillsammans kan ni i lugn och ro arbeta fram förslag. Det är självklart att du inte förbinder dig till något genom att utnyttja denna tjänst.

Denna service är för närvarande tillgänglig i Storstockholm, inklusive Södertälje.

Måttbeställda köksluckor

DecoForm skapar individuellt anpassade luckor för IKEA-kök och andra stommar, oavsett deras ålder eller tillverkare. Eftersom varje köksdörr tillverkas på beställning har du betydande inflytande över deras utseende. Utöver mått kan du välja modell, färg och handtag. Möjligheterna att skapa ditt eget, unika kök blir nästan obegränsade.

Vill du veta mer om våra tjänster?