Köpa kök

Vi hjälper dig att hitta rätt när du ska köpa kök

Funderar du på att köpa kök? Drömmer du om ett nytt fräscht kök där du verkligen kan leva livet med familjen? Välkommen till oss – hos oss kan du köpa ett komplett kök oavsett stil och prisnivå.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att skapa ett kök i form av en trygg och smidig totalentreprenad. Vi är med dig hela vägen från planering till att sista detaljen är på plats. Vi samarbetar med ledande varumärken inom köksinredning så den som ska köpa kök hos oss kan räkna med högsta kvalitet.


En helhetstjänst inom köksrenovering

Du har kommit till en hantverksfirma som kan det mesta inom köksrenovering – hos oss hittar du alla de yrkeskategorier som behövs under samma tak. Snickerier, elektrikerjobb, plattsättning, VVS – vi alla de kompetenser som du behöver när du ska köpa ett nytt kök.

Vi kan på ett lugnt och tryggt sätt säkerställa att arbetet utförs av behörig och kompetent personal utan inblandning från andra entreprenörer och underleverantörer.

Kundens trygghet är alltid i fokus för oss. Därför lägger vi alltid stor vikt vid att lyssna på kunden så att vi kan nå deras mål. Vi håller därför kontakt med dig under hela projektet. Vi är professionella och arbetar alltid hårt för att hålla oss inom tidsplanens och budgetens ramar.

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget

När du ska köpa ett nytt kök så ska du kunna lita på oss, därför är vi ansvarsförsäkrade och utfärdar goda garantier. Handlar det om ett hushållsnära uppdrag så kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget – ett förmånligt avdrag på skatten som gör våra rimliga priser ännu mer lockande. Och du behöver inte göra något pappersarbete – det sköter vi genom att göra avdraget direkt på fakturan.

När du anlitar oss för att renovera ett kök så kommer du att få en komplett tjänst utförd. Vi levererar allt material och samordnar våra hantverkare med expertis på alla områden.

Köpa kök – några användbara tips

Vi har lång erfarenhet av att renovera kök och vet vad som är viktigt att tänka på innan du slår till. Här bjuder vi på några tips som kommer att göra din val enklare:

  • Arbetsflödet. Nyckelelement som kylskåp, diskbänk bör vara placerade så att du kan röra dig fritt och obehindrat när du lagar mat.

  • Belysning och eluttag. Var behöver du ljus och vilken typ av ljus behöver du i olika delar av köket. Vilka apparater kommer du att behöva? Planera uttagen så att de uppfyller dina behov.

  • Material på bänkskivan. Hur använder du din bänkskiva och vilket material kommer att passa bästa i ditt nya kök.

  • Snåla inte på förvaringen. Även om du har ett litet kök så är det viktigt att ha gott om förvaringsutrymmen. Vi kan hjälpa dig att hitta lösningar som maximerar förvaringen i ditt kök.

  • Långsiktighet. Haka inte upp dig på de senaste trenderna. Du kommer att leva länge med ditt kök. Därför är det bra att arbeta med en neutral bas och sätt sedan färg med olika tillbehör som gör det hela med personligt och trendigt.

Men det viktigaste tipset när du ska köpa kök är att kontakta oss – vi kommer att hjälpa dig hela vägen. Välkommen att höra av dig redan idag så återkommer vi med offert eller mer information.

Vi är dina professionella hantverkare