Nytt kök

Vi hjälper dig att bygga ett nytt kök

Drömmer du om ett nytt kök? Välkommen till en specialist på att renovera kök! Vi har lång erfarenhet av projekt i alla storlekar – från en uppfräschning av ett mindre kök till lyxiga helrenoveringar.

När du anlitar oss för att skapa ett nytt kök tar vi fram en skräddarsydd tjänst helt anpassad efter dina behov. Vi tar ansvar för ditt nya kök från start till mål.


En komplett och trygg totalentreprenad

Vi utför en köksrenoveringar som en totalentreprenad. Vi koordinerar och sköter kontakten med plattsättare, målare, snickare och golvläggare – du själv kan fokusera på helheten. Alla våra medarbetare och samarbetspartners är erfarna specialister på sina respektive områden och lämnar aldrig något åt slumpen.

Vi erbjuder även kompletta lösningar där alla produkter och tjänster kombineras ett paketerbjudande – ett nytt kök med en lockande prislapp. Om du handlar ett kök i Stockholmstrakten så får du en lösning som innefattar allt från planering och transport till färdigställande av köket hemma hos dig.

nytt vitt kök med marmor

Vi lämnar alltid goda garantier

När vi bygger ditt nya kök så lämnar vi givetvis goda garantier på allt material och arbete. Du behöver heller inte oroa dig för att kostnaderna ska dra iväg – vi håller vad vi lovar och erbjuder bland de mest attraktiva priserna i branschen. För oss är alltid kunderna i fokus!

Innan vi börjar arbetet med ett nytt kök så rekommenderar vi att du lägger upp en ordentlig budget. På det sättet har du full kontroll över hur mycket pengar du har att röra dig med och vilka möjligheter du har att välja bland när det handlar om design, material och extra finesser.

Vi svarar på dina frågor om kök

Är du osäker på hur du vill att ditt nya kök ska se ut? Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vilka möjligheter som finns, vilken tid och vilka pengar som behövs för att förverkliga din dröm om ett nytt kök. Våra hantverkare vet precis vad som krävs. Oavsett om du har frågor om färg på köksluckor, plattsättning, fuktspärr eller förvaringslösningar så kan vi hjälpa dig att hitta rätt.

Köket – en samlingspunkt

En köksrenovering kommer med säkerhet att höja värdet på din bostad eftersom det är ett av de viktigaste rummen i en bostad. Vem vill inte ha ett fräscht, funktionellt och mysigt kök? Oavsett hur dina idéer ser ut så kommer det bli stor skillnad efter en renovering eller nybyggnation av ditt kök.

Nytt kök – modernt eller traditionellt?

Som sagt finns det stora variationsmöjligheter när det är dags att bygga ett nytt kök. Varför inte ett stilrent, slätt och modernt kök med vackra ytor i trä? Trä är ett snyggt, ekologisk och trivsamt material som håller länge det behandlas på ett korrekt sätt. Alla de produkter vi arbetar med när vi bygger ett modernt nytt kök kommer från etablerade varumärken och håller högsta kvalitet.

Eller du kanske föredrar ett traditionellt kök med strukturerade ytor av exempelvis laminat. Våra kök och produkter inom denna klass håller högsta klass och du har mycket att välja mellan: allt från lugna och harmoniska helheter till mer spektakulära lösningar. Oavsett om du är minimalist, maximalist eller något däremellan så kan du hitta lösningen hos oss.

Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att ta fram ett nytt kök. Vi hjälper att förverkliga din köksdröm.

Våra hantverkskunskaper ger ditt kök ett lyft!