Renovera kök Stockholm

Höj värdet på ditt hem med ett nytt kök

Renovera kök

KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA

Köket är något av hemmets hjärta – och detta gäller inte bara i Sverige, utan i hela världen. Oavsett om man äter amerikanska hamburgare, japansk sushi, falafel från mellanöstern eller svensk pytt i panna till middag så är köket en viktig faktor när det gäller att skapa trivsel.

Om en familj ska kunna trivas tillsammans i köket så bör det självklart vara snyggt och trivsamt, men ännu viktigare är att det är funktionellt så att man enkelt och bekvämt kan genomföra sina sysslor där.

Att renovera köket är ett säkert sätt att skapa större trivsel, men också höja värdet på huset eller lägenheten. Hela hemmet kommer att få en fräschare och skönare stämning med ett fräscht och nyrenoverat kök.

Vi gör både stora och små jobb

En köksrenovering  kan innebära många olika saker. Både arbetsinsatsen och kostnaden kan variera stort. Antingen man kanske bara byter ut köksluckor och målar om eller så gör man en helrenovering som inkluderar byte av tak, golv och stammar. Vi har kunskapen och erfarenheten att hjälpa dig att renovera ditt kök, oavsett vilken arbetsinsats som krävs. Ett nytt kvalitetskök är en stor investering för de flesta, men med tanke på värdehöjningen så är det värt att ta i ordentligt. Inte minst med tanke på framtiden då ett nytt, välrenoverat kök kommer att hålla länge och värdet på köket kommer att bestå.

nytt kök

Olika stilar på olika hus

Oavsett vilket hus eller lägenhet du bor i, så kan vi hjälpa dig att renovera köket på bästa sätt. Ett gammalt hus kan vi lyfta genom att renovera med tidstrogen design, men med moderna material som motsvarar dagens höga krav. I ett modernare kök så går det bättre att experimentera med moderna stilar och mönster. Men det kan vara värt att tänka på att ett trendigt kök snabbt riskerar att bli omodernt, så fundera igenom vad du vill ha gjort ordentligt innan du anlitar oss för en köksrenovering.

Tänk också igenom hur köket är planerat innan projektet startar och vi kan börja jobba. En viktig sak att tänka på är att köket måste vara lättstädat. Stora och öppna golvytor och tåliga bänkar gör det lättare att hålla köket fräscht. Vi rekommenderar också utdragbara lådor, med sådan slipper man sträcka sig och slita på ryggen när man sträcker sig efter ett glas som står längst in.

El och VVS inga problem för oss

När man renoverar köket så måste vitvaror och belysning installeras på ett korrekt sätt av yrkesutövare som kan el och rörläggning. Vi har den kompetensen.

Glöm inte ROT-avdraget, det kan du använda och spara en slant på när du låter oss renovera ditt kök.

 

Våra hantverkskunskaper ger ditt kök ett lyft!